OVER ONS

Over De IJsbrommer

Wij zijn een klein bedrijf uit ’t Gooi voor verhuur van diverse ijskarren en een snertkar. Elf jaar geleden is de IJsbrommer opgericht. Na 18 jaar gewerkt te hebben bij de ijsfabriek Paparo volgde Dorien haar droom en ging ze volledig voor haar eigen bedrijf. Een grote passie voor ijs en jarenlange ervaring in het creëren van diverse ijssmaken was het startpunt voor ons bedrijf. Een oude brommer werd verbouwd tot volwaardige ijskar en we begonnen met de verkoop van heerlijk Italiaans schepijs. De IJsbrommer bleek een groot succes en smaakte naar meer. Voor kleine partijen en feestje werd de Baby-ijsbrommer in het leven geroepen. Deze kleine ijskar was vroeger een kinderwagen en is omgebouwd tot een kleine ijskar. Recentelijk is ook het Broertje van de IJsbrommer toegevoegd, een grote aanhanger waardoor wij nu ook gemakkelijk naar beurzen en evenementen toe kunnen gaan. Wij werken voornamelijk in de regio’s ’t Gooi en Utrecht maar kunnen ook op verzoek naar een andere locatie komen.

Hoge kwaliteit en gegarandeerd resultaat

Hoge kwaliteit en
gegarandeerd resultaat

Met de verschillende ijsbrommers en de snertkar bezoeken wij feesten, evenementen en beurzen. Ambachtelijk Italiaans schepijs of verse erwtensoep met rookworst is een greep uit onze producten. Ons eten is van hoge kwaliteit en altijd vers. Wij zijn altijd op zoek naar de hoogste kwaliteit duurzame ingrediënten en grondstoffen voor de bereiding van ons ambachtelijke ijs of onze soepen en broodje. 

IJskarren

De IJsbrommer heef drie verschillende ijskarren die u kunt huren. De Baby-ijsbrommer is de kleinste ijsbrommer die u kunt huren en is goed voor 30 personen. U kunt deze ijsbrommer zonder personeel huren. De andere twee ijskarren van de IJsbrommer worden standaard met personeel geleverd. De IJsbrommer is een ruime ijskar en bevat standaard vier verschillende soorten smaken ijs en kan worden uitgebreid tot acht smaken ijs. De andere IJskar is het broertje van de IJsbrommer. Een aanhanger en daarmee kunnen we dus ook buiten het Gooi naar uw evenement of feest komen. Met tot wel 8 smaken ijs weet u zeker dat er altijd wel een ijsje bij zit van uw voorkeur. Welke smaken ijs de ijskarren bevatten is geheel afhankelijk van uw eigen wensen. U heeft een ruime keuze uit vers Italiaans schepijs. Van vanille en chocolade tot yoghurtijs of aardbei: er is grote variatie aan smaken. Ons ambachtelijk ijs wordt bereid met zorg, liefde en de hoogste kwaliteit grondstoffen. Alle ijskarren worden compleet met hoorntjes, bakjes en ijslepeltjes geleverd. Ook voor een topping is er genoeg keuze.

De Snertkar

Wilt u genieten van een heerlijke verse erwtensoep met rookworst? Huur dan de snertkar van de IJsbrommer. Snert is het Friese woord voor erwtensoep en de snertkar voorziet u dan ook van erwtensoep, een broodje rookworst of roggebrood met spek. Alles is vers gemaakt en wordt met liefde voor u geserveerd. Wij verhuren de snertkar voor iedere gelegenheid. Wilt u liever geen erwtensoep of de snertkar uitbreiden met een andere soep naar keuze? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Een bijkomend voordeel, alle materialen zijn 100% biologisch.

Wilt u ons boeken?