DE SNERTKAR

Verse erwtensoep
met de snertkar

Wilt u op uw winter schaatsfestijn, personeelsfeestje of ander feest heerlijke verse erwtensoep serveren? Huur dan de snertkar van de IJsbrommer. Snert is het Friese woord voor erwtensoep en met de snertkar kunt u dan ook genieten van heerlijke verse erwtensoep met verse rookworst. Natuurlijk kan een snede vers roggebrood met spek niet ontbreken. Ook kunt u kiezen voor een heerlijk broodje rookworst. Alles is vers gemaakt en wordt met liefde voor u geserveerd. Wij verhuren de snertkar voor iedere gelegenheid. Wilt u liever geen erwtensoep of de snertkar uitbreiden met een andere soep naar keuze? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. U kunt ons bellen om te informeren naar de mogelijkheden.

Duurzaamheid

Bij de snertkar staat duurzaamheid voorop. We houden hier niet alleen rekening mee bij bereiding van de verse erwtensoep, maar ook bij het gebruik van de materialen. Zo zijn alle soepbekers en soeplepels 100% biologisch afbreekbaar. Zo zorgen we samen voor een beter milieu.

Wilt u desnertkar boeken?

Wilt u de snertkar huren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. U kunt vrijblijvend een aanvraag doen voor de snertkar.