DE IJSBROMMER

De IJsbrommer

Met de IJsbrommer voorzien wij ieder feestje of evenement van een feestelijk tintje en scheppen wij voor iedereen een ijsje. Deze ruime ijskar komt naar u toe compleet met personeel en heerlijk verse ambachtelijk schepijs. U heeft keuze uit vier smaken ijs en dit kan worden uitgebreid naar acht smaken ijs.

Broertje van de IJsbrommer

Dit is onze grootste ijskar en voor grotere feesten of evenementen komen wij graag naar u toe. U heeft keuze uit vier smaken ijs en dit kan worden uitgebreid naar acht smaken ijs. Welke smaken in de Broertje van de IJsbrommer verkrijgbaar zijn is geheel afhankelijk van uw eigen wensen. Alle ijskarren worden compleet met hoorntjes, bakjes en ijslepeltjes geleverd. Alle materialen zijn 100% biologisch afbreekbaar. Zo kunt u van een ijsje genieten en tegelijkertijd een steentje bijdragen aan een beter milieu. Wilt u één van de ijsbrommers huren? Neem dan contact met ons op via telefoon of email. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Vers ambachtelijk
Italiaans schepijs

Ons ambachtelijke ijs wordt bereid met zorg, liefde en de hoogste kwaliteit grondstoffen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30 verschillende smaken op basis van melk-, water- en of fruit. Het Italiaans schepijs kenmerkt zich door een bereiding op basis van melk. Dit zorgt ervoor dat de smaak puur blijft en niet overheerst wordt door een vette (na)smaak in de mond. Het Italiaanse schepijs op basis van fruit of water heet ook wel sorbetijs. Standaard nemen wij diverse smaken mee om de lekkerste ijsjes te scheppen. Wilt u uw eigen smaken samenstellen, dan kan dit natuurlijk altijd.