CONTACT

Contact formulier

De IJskar of snertkar boeken
of een offerte opvragen

Wilt u één van de ijsbrommers of de snertkar boeken voor uw feestje, evenement of ander gelegenheid? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt het onderstaande contactformulier invullen met de gewenste datum en gegevens over uw aanvraag. Vermeld daarbij ook uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. Wij maken graag vrijblijvend een offerte voor u.

 

Verhuur ijsbrommers

Wilt u op uw feestje genieten van een hoorntje of bakje met Italiaans schepijs? U kunt de Baby-ijsbrommer, de IJsbrommer of het broertje van de ijsbrommer boeken via het onderstaande formulier. U kunt de Baby-ijsbrommer al huren vanaf € 65,-. Voor verhuur van de IJsbrommer of Broertje van de ijsbrommer geldt een minimumtarief van € 200,- excl. BTW. Dit bedrag is inclusief:

– 100 ijsjes van 1 bolletje in een bakje of op een hoorntje (of 50 ijsjes met 2 bolletjes);

– Personeel om de ijsjes voor u te scheppen;

– Voorrijkosten (‘t Gooi en omstreken, daarbuiten in overleg);

– Keuze uit diversen smaken naar eigen smaak uit het volledige assortiment;

1 uur gebruik. Wilt u langer van één van onze ijsbrommers genieten? We overleggen dan graag met u over de mogelijkheden.

Verhuur snertkar

Wilt u overheerlijke verse erwtensoep of een broodje rookworst serveren op een feestje, evenement of andere gelegenheid? U kunt de snertkar boeken via het onderstaande formulier. Wij verzorgen graag vrijblijvend een offerte voor u.